پاورپوینت بررسی فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل - 64 اسلاید فهرست مطالب : تعریف فضاهای کاری بخش خدماتی آماده سازی غذا و نگهداری سلسله مراتب در روابط فضای آشپزخانه اصلی طراحی آشپزخانه اهداف طراحی آشپزخانه انبارهای آذوقه و نوشیدنی فضای بارانداز دریافت مواد اولیه،طباله و انبار عمومی سلسله مراتب در روابط بارانداز و انبارها سردخانه سلسله مراتب در انبار عمومی پارکینگ خدماتی اداری روابط فضاهای حسابداری و دفتر روابط فضاهای مدیریت و فروش پلان دفاتر اداری هتل فضای مربوط به ک .